Lezingen Mic Nederland

LezingenNederland - Amersfoort


Algemene informatie


Nieuwe locatie voor de ontmoetingszondagen

 

vanaf november de 1e zondag van de maand in Doorn

 

Zoals al aangekondigd in de extra nieuwsbrief zullen onze maandelijkse ontmoetingszondagen niet langer plaatsvinden in de Arena van het Meridiaan College Het Nieuwe Eemland in Amersfoort, waar we zo’n 20 jaar elke eerste zondag van de maand een interactieve lezing of workshop konden bijwonen.
Vanwege verscherpte voorschriften van de brandweer is het aantal bezoekers in de Arena beperkt tot 100 personen. Vaak is de belangstelling vele malen groter. Soms kunnen we gebruik maken van de Aula, maar in verband met de examens van de school is dat niet altijd mogelijk.

 Het bestuur is dankbaar dat de huur van een zaal in het paviljoengebouw van landgoed Zonheuvel in Doorn mogelijk blijkt. Een prachtige locatie, midden in de Kaapse Bossen. Velen van jullie kennen het van o.a. de viering van ons 25-jarig jubileum vorig jaar.
 


 

De tijden blijven hetzelfde: zaal open vanaf 13.30 uur. Er is koffie en thee en ook de vertrouwde boekentafel staat er. De lezing begint om 14.00 uur en de middag eindigt om ongeveer 16.30 uur.

Het adres is: Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn. Er is ruime parkeergelegenheid op het landgoed.
Zie verder
ontmoetingen Doorn, onder andere voor mogelijkheden met openbaar vervoer.

meer informatie: klik hier